Kupovina tag uređaja

Ako vam se sviđa ideja o izbegavanju gužvi na naplatnim rampama, TAG uređaj je idealan izbor za vas. Sava Car osim, pružanja usluga tehničkog pregleda, svim svojim klijentima pruža mogućnost da kupe ENPay tag uređaj. Naši zaposleni će vam pružiti sve potrebne informacije o ENP sistemu i aktiviranju uređaja.

Šta je tag uređaj?

Tag je uređaj za elektronsko plaćanje putarine uz pomoć koga je plaćanje beskontaktno, i zahvaljujući kome vaše vozilo prolazi bez zaustavljanja na naplatnoj stanici u posebno obeleženoj traci. Korisnik sam određuje sumu koju želi da uplati kao dopunu (pripejd sistem), i to može izvršiti samo na određenim benzinskim stanicama. Nepotrošena sredstva ostaju na uređaju, i  potrebno je biti uvek na oprezu sa preostalim stanjem kako ne biste došli u situaciju da nemate dovoljno uplaćenih sredstava za prolazak kroz naplatnu stanicu.

Zahvaljujući ENPay tag uređaju više nećete morati da brinete. To je jednostavan postpaid sistem gde putarinu plaćate tek nakon potrošnje na kraju meseca, a ne unapred i na taj način nemate zarobljena sredstva. Vozači koji imaju ovaj uređaj mogu da koriste posebnu ENP traku na naplatnoj stanici, i ubrzaju proces prolaska bez zadržavanja pogotovo tokom praznika i letnjeg perioda kada su gužve najveće.

Takođe vredno je pomenuti da je po novom zakonu, od 01.04.2023, 6% jeftinija putarina prilikom svake naplate ako koristite tag uređaj. Uređaj vam omogućava brži protok na putevima i daje jedinstvenu šansu da uštedite i vreme i novac. Plaćanje se vrši putem ENPay aplikacije koju je potrebno da instalirate na Vaš mobilni telefon i povežete sa uređajem. Proces je izuzetno jednostavan. Aplikacija podržava Mastercard, Maestro, Visa i DinaCard platne kartice, i nema dodatnih troškova. Naravno, na kraju obračunskog perioda se naplaćuje samo onoliko koliko ste potrošili.

Ovo je izuzetno koristan uređaj posebno za one koji putuju često i koji bi da izbegnu gužve i redove na naplatnim stanicama. Sama činjenica da ćete platiti 6% manje prilikom svake vožnje je samo dodatni razlog da počnete da koristite elektronsku naplatu putarine.

Tehnički pregled Sava Car omogućuje da kupite ENPay tag uređaj kako biste obezbedili sebi lagodno putovanje bez zastoja.

ENPay tag uredjaj

LOKACIJA

RADNO VREME TEHNIČKOG PREGLEDA

Ponedeljak—Petak: 08.00-19.00

Subota: 08.00-14.00

 

RADNO VREME KONTAKT CENTRA

Ponedeljak—Petak: 08.00-19.00

Subota: 09.00-14.00