Besplatan TAG uređaj uz tehnički pregled

30. nov 2023. | Vesti

Tehnički pregled Sava Car svojim klijentima obezbeđuje posebne pogodnosti za online zakazivanje u periodu od 04.12.2023. do 31.07.2024.

Ukoliko zakzivanje tehničkog pregleda izvršite online u pomenutom periodu, dobićete na poklon TAG uređaj. Redovna cena ovog uređaja za prepaid plaćanje putarine je 2.022,00 dinara. Pored jednostavnijeg plaćanja putarine u Srbiji, ovaj uređaj će vam omogućiti i pristup Open Balkan sistemu, što znači da ćete plaćanje putarine obavljati lako i  jednostavno i u Severnoj Makedoniji.

Pored benefita u vidu besplatnog TAG uređaja uz online zakazivanje, Sava Car vam obezbeđuje i druge pogodnosti. Pregled vozila obavljaju edukovani i stručni kontrolori, a obezbeđujemo i osiguranje od autoodgovornosti. Postupak izdavanja nalepnice za registraciju je maksimalno pojednostavljen. Nije potrebno da idete u MUP, ovlašćeno lice će vam izdati nalepnicu u prostorijama našeg tehničkog pregleda.

Sve navedene pogodnosti čine registraciju automobila u Sava Car jednostavnom i brzom! Pozivamo vas da zakažete tehnički pregled online u periodu od 04.12.2023. do 31.07.2024. i iskoristite priliku da dobijete besplatan TAG uređaj!